5 мультсеріалів для дітей та дорослих

Добірка українськомовних мультсеріалів для дітей від каналу «Бробакс»

Мультфільми для сімейного перегляду

Ігри-знайомства для дітей

Для дітей від 3 до 10 років і їхніх батьків вийшли 5 мультсеріалів в українській озвучці, які можна подивитися всією родиною.

Усі мультфільми доступні для перегляду на дитячому ютуб-каналі «Бробакс». 

Для дітей і дорослих доступні мультсеріали:

  • «ТОТО 2» (10 серій): режисер — Олег Маламуж, авторка сценарію — Ірина Маламуж;
  • «Сімон» (52 серії, Франція);
  • «Маленький Бу» (12 серій): режисер — Дмитро Лісенбарт, автор сценарію — Віталій Хало;
  • «Яся та її робот» (8 серій): режисерка — Анна Розенгурт, автор сценарію — Роман Розенгурт;
  • «Портал пригод» (8 серій): режисерка — Ліза Тарасова, авторка сценарію — Марина Островська.

Наприклад, у другому сезоні українського мультсеріалу «ТОТО» наймолодші глядачі (від 2 років) вирушать у веселу подорож лісовим садочком разом із песиком Тото та його друзями. У цікавому й ігровому форматі малюки зможуть дізнатися про:

  • безпеку під час воєнного стану;
  • толерантність до інклюзії;
  • державну символіку України;
  • важливість взаємопідтримки й багато іншого.

Для юних глядачів і глядачок від 3 до 6 років також доступна українськомовна версія відомого французького мультфільму «Simon» («Сімон»). Головним героєм мультсеріалу є кролик Сімон, який разом зі своєю родиною робить цікаві відкриття, досліджуючи навколишній світ. Під час пригод Сімон вчиться дружби, підтримки, а також розвиває уяву й творчість.

«Маленький Бу» — це український мультфільм-мюзикл для дітей від 3 років. Він розповідає про пригоди веселого та незвичайного монстрика. Разом із друзями — Солею та Славком — Бу відкриває для себе нові речі й радісно співає пісні.

У нових серіях, герої дізнаються:

  • як піклуватися про тварин;
  • про необхідність гігієни;
  • про важливість щеплень і багато іншого.

У мультфільмі «Яся та її робот» енергійна й непосидюча Яся разом із батьками та своїм папугою живе в космічному мегаполісі. Вона пристрасно полюбляє пригоди й має рожевий летючий борд. Однак, в один день у Ясі з’являється няня. І не просто няня, а справжня няня-робот.

Ще одним мультсеріалом для дитячої аудиторії став «Портал пригод». Рая Горностай живе в чудовій норі поблизу Чорнобиля, має розкішне хутро й навіть справжню суперсилу. Здавалося, що ще треба для щастя? Звісно ж, справжні друзі… Якось Рая познайомилася з трьома «двоногими створіннями»: Лесиком, Іванкою й Максом. І саме в цей момент її життя кардинально змінилося. Рятуючись від хитрого Браконьєроса, компанія відкриває секретний портал пригод, який переносить героїв у різні епохи.

Окрім того, щочетверга діти та дорослі можуть послухати «Казки на ніч», які озвучили відомі українські актори, письменники й теле- та радіоведучі.

Джерело: Суспільне

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Прохолодна робота дошкільного закладу в літню спеку

Синоптики прогнозують спекотне й посушливе літо. Найвищою температура повітря буває в липні та на початку серпня. Як організувати провітрювання приміщень, аби запобігти негативному впливу спеки на дитячий організм
8765

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
5042

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді