Законопроєкт про освітні гранти рекомендовано до схвалення

Профільний комітет Верховної Ради рекомендував законопроєкт про освітні гранти до ухвалення

Законопроєкт про освітні гранти

Атестаційні листи: алгоритм роботи

У Комітеті з питань освіти, науки та інновацій рекомендували до схвалення Верховній Раді законопроєкт про впровадження освітніх грантів для здобуття вищої освіти.

Про це було проголошено під час засідання Комітету 19 квітня. 

У процесі засідання Комітет розглянув пропозиції та правки, які надійшли до законопроєкту. Члени Комітету ухвалили рішення: рекомендувати Верховній Раді України проєкт Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо фінансування здобуття вищої освіти та надання державної цільової підтримки її здобувачам» (реєстр. № 10399 від 10.01.2024) за результатами його розгляду прийняти в другому читанні та в цілому з необхідними техніко-юридичними правками.

Далі запропоновано проголосувати за законопроєкт в другому читанні парламенту із терміном надбання чинності 1 липня 2024 року.

За матеріалами Комітету ВРУ

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цифровізація української освіти: реалізація, проблеми і перспективи

Через необхідність дистанційного навчання актуальним і перспективним напрямом розвитку вітчизняної системи освіти стала її цифровізація. Що вона передбачає, з якими проблемами зіткнулись розробники Національної платформи цифрової освіти, що чекає педагогів і здобувачів освіти в перспективі – у нашій статті
10188

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді