Відвідуйте музеї світу просто з класу

Культурний інститут Google відкрив новий сайт Google Arts & Culture

За допомогою Google Arts & Culture можна набагато цікавіше проводити уроки з мистецтва, історії та інших предметів.

Сайт має три розділи (з відповідними фільтрами):

  • мистецтво (митці, техніки, мистецькі напрямки, партнери, об’єкти, час, колір)
  • історія (історичні особи, історичні події, партнери, об’єкти, час)
  • чудеса (місця, партнери)

Інструменти сайту дають змогу шукати мистецькі роботи й артефакти, занурюватися в культурний простір, історію, оглядати пам'ятки світу тощо.

Приміром, за допомогою фільтру «Час» можна проглянути в історичному розрізі художні твори, становлення мистецьких напрямів, порівняти історичні події та періоди життя історичних осіб. А замість переказувати, як виглядає та чи та пам’ятка, можна перенестися безпосередньо до неї у віртуальному турі.

У Google Arts & Culture зібрані експонати з понад тисячі музеїв та архівів 70-ти країн світу. Тож якщо користувач забажає побачити деякі мистецькі твори наживо, він, натиснувши «Visit» на сторінці обраного музею, дізнається про графік його роботи та події дня.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Завершуємо навчальний семестр у школі

На закінчення навчального семестру в закладах загальної середньої освіти педагоги підбивають підсумки роботи, звітують. Нині звіт учителя за семестр — це здебільшого вчасне виставлення оцінок за семестр, коректно заповнені класний журнал і табелі навчальних досягнень учнів
206435

Психолого-педагогічна характеристика учня: як скласти

Часто практичним психологам закладів освіти надходить запит на діагностику дитини та подання результатів обстеження в різні служби. Оптимальним варіантом представлення результатів обстеження є психологічна характеристика учня.
405828

День цивільного захисту у закладі освіти

Зазвичай День цивільного захисту планують на квітень-травень. Заняття цього дня мають бути цікавими учням, аби вони воліли набути практичні навички захисту за надзвичайних ситуацій
36482

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді