Долучайтеся до профорієнтаційної конференції в техногалузі

IT Future Conf 2024: школярів і вчителів запрошують до профорієнтаційної події в техногалузі

Розвиток інформаційних технологій

Формувальне оцінювання: способи та інструменти залучення учнів

Львівський IT Кластер утретє проведе IT Future Conf 2024 — найбільшу в Україні профорієнтаційну конференцію, присвячену сфері інформаційних технологій. 

Ця подія покликана допомогти учням старших класів, вступникам і вчителям інформатики дізнатися більше про перспективи ІТ-освіти та кар'єри у сфері.

На конференції 10 спікерів галузі розповідатимуть про найактуальніші професії майбутнього та роботу в ІТ-індустрії. Учасники дізнаються про тенденції в Living with Tech, Data Science, Artificial Intelligence, Cybersecurity, UI/UX Design, Electronics та Robotics.

Спікери заходу — Наталія Макарчук (Sombra), Євген Горовий (IT-Jim) та Олег Шишкін (N-iX) — поділяться секретами успішного старту кар'єри в ІТ, розкажуть про застосування штучного інтелекту та роль технологій у розвитку мистецтва. 

Зокрема школярі-вихованці Малої академії наук розкажуть про створення власних інноваційних проєктів — каркасного екзоскелету та безлопатевого вітрогенератора.

Конференція проходитиме 15 травня в гібридному форматі. 

Учасники отримають сертифікати, а вчителі інформатики після тестування — сертифікати з кількістю годин від Львівського ІТ Кластера та Львівського національного університету імені І. Франка.

Долучитися до конференції можна безкоштовно, попередньо зареєструвавшись за посиланням

За інформацією МОН

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Цифровізація української освіти: реалізація, проблеми і перспективи

Через необхідність дистанційного навчання актуальним і перспективним напрямом розвитку вітчизняної системи освіти стала її цифровізація. Що вона передбачає, з якими проблемами зіткнулись розробники Національної платформи цифрової освіти, що чекає педагогів і здобувачів освіти в перспективі – у нашій статті
10205

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді