Школи в Запоріжжі можуть перейти на змішану форму навчання

У Запоріжжі обговорюють можливість переходу шкіл на змішану форму навчання

Змішана форма навчання в школах Запоріжжя

Як сформувати безпечне і здорове освітнє середовище

Міська влада Запоріжжя обговорює можливість переходу закладів освіти на змішану форму навчання.

Таку інформацію зазначив голова Запорізької ОВА Іван Федоров. 

За його словами, ініціаторами відновлення офлайн-навчання стали батьки учнів і учениць. Вони, зокрема, пропонують проводити уроки з базових шкільних дисциплін одразу в укриттях, а інші заняття й далі викладати дітям і підліткам онлайн.

Зі свого боку директора закладів освіти Запоріжжя підтримують таку ініціативу. Тому зараз представники міської влади разом з батьками школярів, адміністрацією ЗЗСО, обласним департаментом освіти, Нацполіцією та ДСНС обговорюють можливість запуску змішаного навчання з урахуванням усіх безпекових вимог, ситуації в регіоні й побажань учасників освітнього процесу.

Окрім того Іван Федоров наголосив, що перехід в офлайн буде поступовим і вимагає проведення інспектування шкіл, у яких укриття придатні до проведення навчання учнів і учениць. Цим наразі займаються рятувальники, поліція та міські служби Запоріжжя.

Джерело: Телеграм Івана Федорова

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Щорічний звіт директора школи

Звітування можна провести в актовому залі, а можні і онлайн. Дізнайтеся, що врахувати для виступу онлайн, як його побудувати і що допоможе зробити його вдалим. Про що звітує директор і за якою структурою — у статті
46401

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
5019

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді